Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven The Gunners

Inschrijven v.v. The Gunners


Pasfoto uploaden is nodig ten behoeve van de digitale KNVB spelerspas. Deze pas gebruikt de scheidsrechter voor controle doeleinden voorafgaand aan iedere wedstrijd.


Pasfoto in jpeg of png format (alleen foto van het gezicht)
 

Kies bestandWijzigVerwijder

Door verzenden van dit formulier geeft u The Gunners en ClubCollect (ClubCollect verzorgt de inning voor The Gunners van contributies en eventuele boetes) toestemming verschuldigde bedragen van onderstaande bankrekening af te schrijven indien u inschrijft als spelend lid.

Je KNVB relatienummer kan je terugvinden als je op een computer/laptop inlogt op voetbal.nl. Het relatienummer staat onder je foto in het persoonlijk profiel. 

Onderstaande gegevens alleen invullen indien aspirant lid jonger is dan 18 jaar.

Geen enkele (amateur)sportvereniging kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging, zonder vereniging geen voetbal.  The Gunners wil graag een actieve vereniging zijn in Breda waarin sportiviteit en gezelligheid kernwaarden zijn. Om dit te bewerkstelligen zijn vrijwilligers nodig. Leden die het leuk en vanzelfsprekend vinden om de vereniging draaiend te houden door een vrijwillige bijdrage te leveren om er samen voor te zorgen dat alle klussen en werkzaamheden gedaan worden. Alleen zo kan de vereniging de spelende leden een onvergetelijke voetbalervaring bieden.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!