Gunners Jubileum krant - 70 jaar - v.v. The Gunners - Breda

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gunners Jubileum krant

70 jaar v.v. The Gunners JubileumkrantOp 15 april 2023 bestaat v.v. The Gunners 70 jaar. Dit laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij gaan. Dit gaan we samen met onze (oud) leden, kader, vrijwilligers, sponsoren en supporters in het weekend van 2 & 3 juni uitgebreid vieren. Het programma hiervoor is in ontwikkeling.
Meer informatie hierover, houd onze website en socials in de gaten.  

Ook brengen we ter gelegenheid van het jubileum een ‘Jubileumkrant’ uit. Dit om het jubileum te bekostigen en daarnaast om iedereen die The Gunners een warm hart toedraagt dat die zich hierin kan profileren. Enerzijds voor het promoten van jouw bedrijf of organisatie, het promoten van jouw product of dienst of bijvoorbeeld als advertentie voor het werven van personeel.

De krant op ‘tabloid formaat’ wordt verspreid onder ruim 450 leden en valt op de deurmat van een groot deel van de Haagse Beemden.
Daarnaast wordt hij digitaal verspreid en gepromoot via website en social media. De krant verschijnt begin mei.

Wij zijn ontzettend blij te melden dat we vele sponsors hebben gevonden die gebruik willen maken van de advertentieruimte in de Jubileumkrant.

Op dit moment is er helaas geen ruimte meer in de krant om een advertentie te plaatsen. Uiteraard kun je nog op vele andere manieren adverteren en ons jubileumweekend sponsoren. Neem dan contact op met jubileum@gunners.nl 

Alvast namens het bestuur en al onze leden hartelijke dank en wellicht tot 2 of 3 juni!

Jubileum commissie v.v. The Gunnerslogo_gunners_jubileum.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!