Inschrijven v.v. The Gunners

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven als:*

Spelend lidSteunend lid

Geslacht*

De pasfoto is nodig ten behoeve van de digitale KNVB spelerspas. Deze pas gebruikt de scheidsrechter voor controle doeleinden voorafgaand aan iedere wedstrijd.

Door verzenden van dit formulier geeft u The Gunners en ClubCollect (ClubCollect verzorgt de inning voor The Gunners van contributies en eventuele boetes) toestemming verschuldigde bedragen van onderstaande bankrekening af te schrijven indien u inschrijft als spelend of rustend lid.

Clubcollect

Ben je al eerder lid geweest van een voetbalvereniging?
JaNee

Senioren, ik wil me aanmelden voor:
Selectieoverige senioren

.

Onderstaande gegevens alleen invullen indien aspirant lid jonger is dan 18 jaar.

Relatie tot lid

Geen enkele (amateur)sportvereniging kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging, zonder vereniging geen voetbal.

The Gunners wil graag een actieve vereniging zijn in Breda waarin sportiviteit en gezelligheid kernwaarden zijn. Om dit te bewerkstelligen zijn vrijwilligers nodig. Leden die het leuk en vanzelfsprekend vinden om de vereniging draaiend te houden door een vrijwillige bijdrage te leveren om er samen voor te zorgen dat alle klussen en werkzaamheden gedaan worden. Alleen zo kan de vereniging de spelende leden een onvergetelijke voetbalervaring bieden.

Welke bijdrage kan u (leden onder 16 jr. de ouders) leveren?

Steun The Gunners en maak elke week kans op € 100.000,-
Winnen is leuker met de Vrienden Loterij.
De Vrienden Loterij is de leukste loterij om te winnen. Want als u wint, winnen uw vrienden ook. En u bepaalt wie! Wint u een auto, dan winnen zij een auto. Pakt u de wekelijkse € 100.000,- dan krijgen zij € 10.000,- de man. Speel mee en maak elke week kans op mooie prijzen. Samen met uw vrienden, familieleden, clubgenoten of buren. Veel plezier! Nog geen deelnemer van de Vrienden Loterij? Geef je snel op via

http://www.vriendenloterij.nl

VERGEET DE SPONSORCODE VAN THE GUNNERS NIET OP TE GEVEN: DEZE IS 5208.

Ik verklaar alle bovenstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en akkoord te gaan met automatische incasso van de contributie indien van toepassing*

Ja

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van The Gunners*

Privacyverklaring

Ja

Telefoonnummer (verplicht)

Toegangscode (verplicht)