Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Kantine weer geopend

25 augustus 12:15  Vanaf vanavond 25/8 is de kantine weer geopend op de reguliere tijden. Elke dinsdag en donderdagavond van 18:00 uur t/m 22:00 uur en zaterdag van 09:00 uur tot sluit. Wij heten iedereen van harte welkom! meer »

114x gelezen

Trainingsschema 22/23

25 augustus 9:45  Hier kunnen jullie het trainingsschema inzien voor het aankomende seizoen. Deze gaat officieel in vanaf 5 sept. Let op dat het hoofdveld pas op die datum gebruikt mag gaan worden.meer »

161x gelezen

Oefen- en/of vriendschappelijke wedstrijden

31 juli 10:45  In voorbereiding naar het nieuwe seizoen en tijdens het seizoen is er altijd de mogelijkheid om een oefen- en/of vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Het is als trainer/leider de bedoeling om zelf een tegenstander te regelen. Wel wordt iedere trainer/leider verzocht met het volgende rekening te houden: • Bij het plannen van een uitwedstrijd dient altijd de wedstrijdsecretaris op de hoogte gebracht te worden over datum, tijd, locatie en tegenstander. • Bij het plannen van een thuiswedstrijd gaat dit altijd in overleg met de wedstrijdsecretaris (datum en tijd) dit i.v.m. de accommodatiebezetting bij The Gunners. Contact opnemen met de wedstrijdsecretaris is mogelijk via e-mail (wedstrijdsecretaris@gunners.nl) of telefonisch of via whatsapp op nummer 06-21570832

259x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!