Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Spaarders, bedankt!

17 oktober 9:15  Samen hebben jullie €1.600.000 gespaard voor alle amateurvoetbalclubs in Nederland. Met het opgehaalde bedrag van Voetbalpassie kunnen de verenigingen bijvoorbeeld trainingsmateriaal aanschaffen of een financiële reserve opbouwen voor het onderhoud van de velden of de kantine.meer »

143x gelezen

Zorg weer voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas.

17 oktober 8:30  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat je als spelend lid van jouw vereniging uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »

70x gelezen

Reanimatie training - Op tijd goed voorbereid!

13 oktober 8:30  Graag brengen we je op de hoogte van een mooi aanbod voor de vrijwilligers/trainers van The Gunners. Dit najaar organiseert mooiwerkbreda.nl verschillende AED en- reanimatietrainingen, waaraan onze vrijwilligers kosteloos mogen deelnemen. Het belang van kunnen reanimeren binnen de sportsector hebben we de afgelopen periode een aantal keer gezien, denk bijvoorbeeld aan Christian Eriksen bij het Europees Kampioenschap. Zo’n situatie kan natuurlijk overal gebeuren, daarom is het belangrijk dat er mensen aanwezig zijn, die weten hoe ze moeten handelen. meer »

102x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!