Sponsor worden - v.v.The Gunners - Breda - Haagse Beemden

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor worden

 

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

Als sponsor levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van onze meer dan 65 jaar oude club. Er zijn meer goede redenen om v.v. The Gunners te sponsoren.

Deze kunnen voor iedereen verschillend zijn, zoals: vergroten van naamsbekendheid, betrokkenheid bij v.v. The Gunners, de ondersteuning van een team van bijvoorbeeld uzelf of uw zoon of dochter, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het versterken van bestaande relaties of het opdoen van nieuwe relaties, verbeteren van uw concurrentiepositie, verbeteren van uw uitstraling, positieve publiciteit.

Kortom er zijn vele redenen om v.v. The Gunners te sponsoren. Wij zijn benieuwd naar die van u of uw bedrijf.


Onze sponsorcommissie geeft u graag een overzicht van de vele mogelijkheden daarvoor.

Dat varieert van de naam van het bedrijf tijdens wedstrijddagen op het informatieve beeldscherm in de kantine, tot reclambordsponsoring, shirtsponsoring en het lid worden van "de vrienden van 10".

Uw eigen ideeën en suggesties zijn natuurlijk meer dan welkom. 

En.... niet te vergeten het grote jaarlijkse terugkerende evenement de Ferry van Bergen Gunnersdag.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van v.v. the Gunners? Graag maakt de sponsorcommissie nader kennis en stellen we na een persoonlijk gesprek een voorstel op maat voor u op. Neem contact op met de sponsorcommissie en vul het formulier in om een afspraak te maken. 

 

M.v.g. de sponsorcommissie

 

Ik wil graag sponsor worden* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!