Sponsor worden - 70 jaar - v.v. The Gunners - Breda

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor worden

 

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Als sponsor levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van onze meer dan 70 jaar oude club. Daarnaast kunnen we door sponsoring onze contributie laagdrempelig houden zodat iedereen kans heeft zich aan te sluiten bij de gezelligste club van Breda.

Er zijn meer goede redenen om v.v. The Gunners te sponsoren. Deze kunnen voor iedereen verschillend zijn zoals het vergroten van naamsbekendheid, het promoten van uw dienst of product, uw betrokkenheid bij v.v. The Gunners kenbaar maken of de ondersteuning van een team van bijvoorbeeld uzelf, zoon of dochter. Daarnaast via door ons georganiseerde activiteiten speciaal voor onze sponsoren de mogelijkheid voor het versterken van bestaande relaties of het opdoen van nieuwe relaties en het genereren van nieuwe business.

Kortom er zijn vele redenen om v.v. The Gunners te sponsoren. Wij zijn benieuwd naar die van u of uw bedrijf.


Onze sponsorcommissie gaat graag het gesprek met u aan en geeft u graag een overzicht van de vele mogelijkheden daarvoor. 
Dat varieert van de naam van het bedrijf tijdens wedstrijddagen op het informatieve beeldscherm in de kantine, LED-reclame via het scorebord, reclambordsponsoring, kleding en/of materiaalsponsoring, advertising via onze social mediakanalen, en het lid worden van "de vrienden van 10".
Uw eigen ideeën en suggesties zijn natuurlijk meer dan welkom.

En.... niet te vergeten het grote jaarlijkse terugkerende evenement de Ferry van Bergen Gunnersdag.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van v.v. the Gunners? Graag maakt de sponsorcommissie nader kennis en stellen we na een persoonlijk gesprek een voorstel op maat voor u op. Neem contact op met de sponsorcommissie en vul het formulier in om een afspraak te maken. 

 

M.v.g. de sponsorcommissie
sponsoring@gunners.nl

 

Ik wil graag sponsor worden* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!